Koijärven Lemmikkihoitola

Koijärven Lemmikkihoitola on vuonna 2017 perustettu yritys, joka toimii Forssan Koijärvellä.

Yrittäjä esittäytyy:

Olen Asta Kojonsaari ja toimin Koijärven Lemmikkihoitolan yrittäjänä.

Olen suorittanut Forssassa matkailu- ja ravitsemisalan ammattikorkeakoulututkinnon matkailun koulutusohjelmassa valmistuen syksyllä 2008. Pääaineena oli matkailupalveluiden kehittäminen ja sivuaineena hevosmatkailu. Työskentelin aikaisemmin matkailu- ja ravitsemisalalla asiakaspalvelutehtävissä.

Työskentelin Etelä-Hämeen Eläinhoitolassa vajaan vuoden ensin harjoittelijana ja sitten osa-aikaisena
työntekijänä. Valmistuin Liviasta joulukuussa 2018 suoritettuani eläintenhoitajan ammattitutkinnon,
eläinhoitolan osaamisalan. Olen käynyt myös Snautserit-rotutrimmauskurssin sekä kaupallisten
eläinkuljetusten kuljettajille ja hoitajille tarkoitetun koulutuksen.

Nuoruuteni vietin hevos- ja lemmikkieläinharrastuksen parissa, joten hevoset, koirat, kissat ja kanit tulivat tutuiksi. Ensimmäisen oman koiran ostin vuonna 2005 ja sen jälkeen minulla on aina ollut 1-2 koiraa seuranani. Tällä hetkellä minulla on suomenlapinkoira Hilla ja lapinporokoira Virva. 

Lemmikit hoidan yksilöllisesti ottaen huomioon lajityypillisen käyttäytymisen ja omistajan toiveet. Työskentelen rauhallisesti ja pyrin luomaan jokaiselle lemmikille mahdollisimman stressittömän hoitojakson. Olen työssäni tarkka ja haluan, että asiakkaat voivat lomailla rauhallisin mielin lemmikkien ollessa Koijärven Lemmikkihoitolassa.

Hoitolaan saa aina tulla tutustumaan, kunhan vain sopii ajan etukäteen. Vastailen mielelläni kysymyksiin ja minuun voit ottaa yhteyttä koska vaan.

Tervetuloa Koijärven Lemmikkihoitolaan!

-Asta Kojonsaari